Arbëri

Kryetari i Preshevës i dërgon letër Kurtit, i bën thirrje ta vazhdojë dialogun

Shqiprim Arifi zgjidhet kryetar i Preshevës
 

Kryetari i Preshevës, Shqiprim Arifi, i ka bërë thirrje kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, që ta vazhdojë dialogun me Serbinë dhe komunikimin diplomatik.

Arifi në një letër drejtuar Kurtit ka thënë se “nëse ndërpritet dialogu dhe komunikimi diplomatik, atëherë shqiptarët e Preshevës janë në shënjestër të një situate apo grupi terrorist”.