Arbëri

Rama sërish bën thirrje që KFOR-i ta kontrollojë veriun: Kosova është pikë e nxehtë

 

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka përsëritur qëndrimin e tij se KFOR-i duhet të rivendosë kontrollin në veri të Kosovës ose do të përballet me dhunë të vazhdueshme midis serbëve etnikë dhe shqiptarëve.

Në një intervistë dhënë “Financial Times”, ka thënë se me kalimin e kohës “Kosova është bërë tokë e askujt”.