Arbëri

Drejtori i Policisë viziton Banjskën, siguron që qytetarëve do t’u ofrohet ndihmë sipas nevojave të tyre

 

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Gazmend Hoxha, të martën ka realizuar një vizitë në fshatin Banjskë, vendin ku ndodhi konflikti mes Policisë së Kosovës dhe sulmuesve të armatosur. Nga aty, Hoxha ka siguruar qytetarët e Banjskës se do t’u ofrohet ndihmë sipas nevojave dhe kërkesave të tyre.

Gjatë kësaj vizite, sipas njoftimit, menaxhmenti i Policisë u shoqërua me Zëvendëskomandantin e KFOR-it si dhe takuan këshilltarin e EULEX-it për drejtorinë rajonale në Mitrovicë të Veriut, me të cilët diskutuan rreth situatës së sigurisë.