Arbëri

Klerikët fetarë kërkojnë lejeqëndrim, ende s’janë intervistuar nga Policia

Foto: BetimipërDrejtësi
 

Klerikë fetarë serbë të cilët janë parë sot në orët e mëngjesit pranë Stacionit Policorë Qendra në Prishtinë, sipas Drejtorit për Departamentin për Migrim dhe të Huaj, Kushtrim Halitit kanë shkuar për të kërkuar lejeqëndrim dhe jo për tu intervistuar nga policia .

“Sot kanë pas të dorëzojnë aplikacionin në 8:30 për riaplikim, të iu vazhdohet leja e qëndrimit” tha Haliti.