Arbëri

Vetura të Policisë drejt Manastirit të Banjskës

 

Të paktën 10 vetura të Policisë së Kosovës dhe civile janë parë të hënën duke shkuar për te Manastiri i Banjskës.

Kjo kolonë veturash ishte me hetues, prokurorë e Inspektorat të Policisë.