Arbëri

ATK-ja shqipton gjoba 3.1 milionë euro ndaj bizneseve

Foto ilustrim
 

Administrata Tatimore e Kosovës ka realizuar 25 mijë e 407 aktivitete te bizneset që kanë rezultuar me 3.1 milionë euro gjoba.

Shqiptimi i këtyre gjobave është bërë në kuadër të aktiviteteve për luftimin dhe parandalimin e evazionit tatimor.