Arbëri

Kuvendi shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë

 

Kuvendi i Kosovës sot po shënon Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë. Për ndër të kësaj Dite Kuvendi ka hapur dyert për qytetarët që dëshirojnë të vizitojnë institucionin e tyre përfaqësues.

Me këtë rast kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka thënë se kjo ditë tregon rëndësinë dhe vlerat që përfaqëson sistemi demokratik i qeverisjes.