Arbëri

Me urdhër të Speciales, arrestohet ish-luftëtari i UÇK-së Dritan Goxhaj

 

Është arrestuar me urdhër të Gjykatës Speciale, ish-luftëtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dritan Goxhaj, ka konfirmuar Policia e Shtetit dhe vetë Zyra e Prokurorit të Specializuar të hënën. 

Goxhaj u arrestua në Tiranë.