Arbëri

Pushteti dhe opozita sërish me akuza ndaj njëri-tjetrit

Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Nuk ka kaluar rendi i ditës në Komisionin për Administratë Publike, Pushtet lokal, Media dhe Zhvillim rajonal, ku ka pasur të raportojë Komisioni i Pavarur për Media.

Deputetët e pushtetit dhe opozitës kanë hedhur akuza mbi njëri-tjetrin për mosvotim të rendit të ditës dhe mospjesëmarrjen e disa deputetëve në komision.