Arbëri

Sonte në “Ekonomia me Erëzën”: Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci

 

Këtë të hënë në emisionin “Ekonomia me Erëzën” i ftuar është Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci.

Çka po ndodhë me termocentralin "Kosova e re"?
Kur pritën ta vizitojnë 8 drejtorët ekzekutiv të Bankës Botërore dhe pse ?
Cilat kompani të mëdha janë të interesuar në ndërtim të “Kosovës së Re”?
Sa po investohet në eficiencën e energjisë ?
Si do ta zhvillonte  Stavileci-Prishtinë po të ishte në vend të Ahmeti?