Arbëri

Arben Loshi emërohet zëvendësues i sekretarit të Kuvendit

 

Arben Loshi është emëruar zëvendësues i sekretarit të përgjithshëm të Kuvendit të Kosovës, ka njoftuar faqja e Kuvendit në Facebook.

Loshi ka ushtruar detyrën e drejtorit të Drejtorisë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv.