Arbëri

Krasniqi: Turistët po anulojnë vizitat në Kosovë

Memli Krasniqi - PDK
 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi tha për Euronews Albania, se e gjithë situata e krijuar në veri të Kosovës, nuk sjell asgjë të mirë për vendin.

Sipas tij, Kosova shfaqet për herë të parë si një vatër krize në të gjitha mediat dhe kanë filluar të bëhen publike anulimet e para nga turistët që planifikonin ta vizitonin atë.