Arbëri

Marrëdhëniet me SHBA-në, ekspertët u frikësohen masave të tjera

 

Njohës të rrethanave politik në vend thonë se institucionet duhet t’i dëgjojnë këshillat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe të Bashkimit Evropian në lidhje me situatën e krijuar në veriun e vendit.

Sipas tyre politikat e Qeverisë kanë quar deri te “luhatja” e marrëdhënieve me SHBA-në, e cila ditë më parë vendosi masa ndaj Kosovës, duke mos përjashtuar edhe mundësinë për masa të tjera.