Arbëri

Sveçla: Serbët po detyrohen të nënshkruhen për pjesëmarrje në protestë

 

Ministri i Brendshëm Xhelal Sveçla ka thënë se protestuesit serbë po detyrohen të nënshkruajnë për pjesëmarrje në protestë.

Sipas tij serbët e Kosovës në vazhdimësi janë nën trysni dhe kërcënime që të kryejnë veprime jashtë vullnetit të tyre.