Arbëri

AGK-ja dënon sulmet ndaj veturave të KOHËS dhe televizionit T7

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar sulmin ndaj veturave të KOHËS dhe T7 në Zveçan.

Vetura e ekipit të KOHËS që ka raportuar dje nga Zveçani, është gjetur mëngjesin e sotëm tërësisht e demoluar.