Arbëri

Në rajon, vetëm Shqipëria e ka pagën minimale më poshtë se Kosova

 

Diskriminimi i punëtorëve për pagën minimale pritet që të marrë fund shumë shpejt.

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi, megjithatë nuk ka dashur që flasë se kur do të rregullohet paga minimale dhe se a do të ketë rritje të kësaj page, duke thënë se është në pritje të grupit punues i cili po merret me këtë çështje.