Arbëri

Ekspertë e diplomatë theksojnë rëndësinë e menaxhimit të mirë të ndërmarrjeve

 

Kryeministri Albin Kurti ka folur për rritje të performancës së ndërmarrjeve publike, në konferencën për fondin sovran, ku morën pjesë edhe përfaqësues të fondeve të ngjashme nga Evropa. Ekspertë, hulumtues e diplomatë të huaj thanë se përzgjedhja e njerëzve të duhur në udhëheqje është esenciale për të jetësuar suksesshëm premtimin e Qeverisë Kurti për Fondin Sovran

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se Kosova është afër themelimit të Fondit Sovran, dhe ka shprehur besimin se ai do të krijojë profit për shtetin.

Në konferencën për Fondin Sovran të Kosovës, bashkorganizim i Zyrës së Kryeministrit dhe fondacionit “Friedrich Ebert Stiftung”, që është mbajtur të dielën në Prishtinë, ai ka thënë se themelimi i këtij fondi do të jetë bazë e qëndrueshme për zhvillimin e ekonomisë së Kosovës.