Arbëri

19 organizata u kërkojnë deputetëve që të miratojnë ligjin për pagën minimale

Foto: Arkiv
 

Me rastin e 1 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Punëtorëve, 19 organizata të shoqërisë civile dhe sindikata, nëpërmjet një letre u kanë bërë thirrje deputetëve të Kuvendit të Kosovës, që të miratojnë Projektligjin ku përcaktohet paga minimale.

Në një komunikatë dërguar mediave ato e konsiderojnë këtë si çështje urgjente.