Arbëri

Kurti: Dakordimi në Ohër të zbatohet plotësisht dhe menjëherë

Foto: KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se ajo për të cilën është arritur marrëveshje në Ohër më 18 mars, duhet të zbatohet plotësisht dhe menjëherë.

Në një postim në Twitter, derisa ka shkruar për marrëveshjen e fundit që Kosova dhe Serbia kanë arritur në Ohër, ai ka thënë se nuk duhet të ketë zbatim të pjesshëm dhe me vonesa.