Arbëri

Gjermania uron për arritjen e marrëveshjes: Vendos marrëdhëniet në rrugën e duhur

Flamuri i Gjermanise
 

Gjermania ka uruar Kosovën dhe Serbinë për dakordimin në Ohër për aneksin e implementimit të Marrëveshjes bazë të normalizimit të marrëdhënieve.

Nga Qeveria e Gjermanisë është thënë se kjo ndihmon në vendosjen e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë në rrugën e duhur.