Arbëri

SHBA-ja bën thirrje për zbatim të menjëhershëm të Marrëveshjes, ofron përkrahje

 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka vlerësuar se të shtunën në Ohër është arritur një marrëveshje e rëndësishme.

Ai ka thënë se SHBA-ja do të ofrojë përkrahje të plotë për zbatimin e gjitha obligimeve që rrjedhin nga Marrëveshja bazë për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë.