Arbëri

Publikohet aneksi i zbatimit të marrëveshjes Kosovës-Serbi

 

Bashkimi Evropian ka publikuar përmbajtjen e aneksit të zbatimit të marrëveshjes për normalizim raportesh në mes të Kosovës dhe Serbisë.

Teksti i plotë: