Arbëri

Institucionet e drejtësisë nënshkruajnë zotimet për reformë

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Krerët e sistemit të drejtësisë kanë nënshkruar të martën Deklaratën e Përbashkët të Zotimit për reformë në këtë sistem.

Deklarata u nënshkrua nga ministrja e Drejtësisë Albulena Haxhiu, kryesuesi i Këshillit Gjyqësor Albert Zogaj, kryesuesi i Këshillit Prokurorial Jetish Maloku, ushtruesin e detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit Besim Kelmendi dhe Mejreme Memaj ushtruese detyre e kryetarit të Gjykatës Supreme.