Arbëri

Prindërit e mësimdhënësja akuzojnë njëri-tjetrin për ushtrim të dhunës ndaj filloristes

 

Prindërit e një nxënëseje të klasës së parë në shkollën fillore “Ismet Rraci” në Klinë kanë akuzuar mësimdhënësen për ushtrim të vazhdueshëm të dhunës ndaj vajzës së tyre. Këto akuzat i ka mohuar mësimdhënësja, duke pretenduar se shenjat e dhunës në trupin e vajzës janë shkaktuar nga vetë prindërit. E lidhur me rastin, hetime kanë nisur Drejtoria e Arsimit dhe Policia

Nazmi Kalludra, babai i një nxënëseje në klasë të parë, pretendon se mësimdhënësja e shkollës fillore “Ismet Rraci” në Klinë ka ushtruar dhunë të vazhdueshme ndaj vajzës së tij.

Ai thotë se para dy muajsh ka vërejtur shenja të dhunës në trupin e së bijës, teksa rastin gjatë kësaj javë e ka raportuar në shkollë dhe në Drejtori të Arsimit.