Arbëri

Opozita kritikon Kurtin, i vendos kushte për ta përkrahur në bisedimet me Serbinë

 

Opozita vlerëson se kryeministri Albin Kurti është jotransparent lidhur me bisedimet me Serbinë dhe se kjo mund ta privojë atë nga mbështetja e saj.

Partitë opozitare ankohen se për zhvillimet e fundit në dialog, nuk kanë informacione zyrtare dhe se për to po njoftohen vetëm nga mediat.