Arbëri

ATK-ja u kërkon bizneseve të lëshojnë kuponë fiskalë edhe për shitjet online

 

Administrata Tatimore e Kosovës(ATK), ka kërkuar nga bizneset që të lëshojnë kuponë fiskalë edhe për shitjet e tyre online.

Përmes një komunikate për media, ATK-ja ka thënë se furnizimi i mallrave dhe shërbime në mënyrë elektronike përmes internetit është një formë e tregtisë, ku tregtia dhe afarizmi në përgjithësi kryhen në të njëjtën mënyrë si në çdo treg tjetër.