Arbëri

LDK-ja: Qeveria është mbyllur hermetikisht për publikun, po shkakton mosbesim e mëdyshje

 

LDK-ja ka thënë se deklarata e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti, se propozimi franko-gjerman është pranuar nga ana e tij, po tregon një qasje personale e jo agjendë shtetërore.

Zëdhënësja politike e LDK-së, Sibel Halimi, njëherit edhe anëtare e kryesisë së kësaj partie, ka thënë se Qeveria është mbyllur hermetikisht për publikun dhe po shkakton mosbesim e mëdyshje.