Arbëri

Me Pakot Familja Ime, IPKO ofron të gjitha shërbimet në një vend

 

IPKO mbetet kompania me përkushtimin më të lartë në kujdesin e saj ndaj klientit dhe ofrimin e shërbimeve më stabile në vend. Ajo analizon dhe kupton kërkesat e klientëve dhe punon vazhdimisht drejt përmbushjes së nevojave dhe pritjeve të tyre.

Për këtë arsye, IPKO ka pregaditur pakot, Familja Ime, pako që përmbushin të gjitha nevojat e klientëve për përmbajtje televizive, internet, telefoni fikse dhe telefoni mobile.