Arbëri

MI-ja thotë se të gjitha rrugët janë të kalueshme

 

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar për gjendjen e rrugëve, pas reshjeve të borës dhe temperaturave të ulëta.

Sipas njoftimit, të gjitha rrugët nacionale, rajonale dhe auto-udhët, janë të mirëmbajtura dhe të kalueshme për qarkullim rrugor.