Arbëri

Aleks Vishaj, “mbreti i TikTokut” që po sfidon Britaninë e Madhe

 

E përditshmja britanike, “The Sun”, i ka kushtuar një artikull Aleksander Vishajt, të cilin e konsiderojnë si “hajduti shqiptar” e “mbreti i TikTokut” që po sfidon shtetin e Britanisë së Madhe.

Vishaj, 33 vjeç, u depërtua nga Britania e Madhe në vitin 2021 për t’u përballur me akuzat për vjedhje dhe dëmtime kriminale në Gjermani.