Arbëri

Bërnabiq: Përgjegjësitë e Asociacionit janë përcaktuar më 2015-n

 

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, ka thënë se kompetencat dhe përgjegjësitë e Asociacionit të komunave serbe dihen. Sipas saj, ato janë të përcaktuara në marrëveshjen e vitit 2015 në Bruksel.

Në një intervistë me KosovaPress, Bërnabiq ka thënë se nuk e kupton se pse organizata gjermane, Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) po punon për krijimin e Asociacionit.