Arbëri

Nagavci vizitoi Luginën e Preshevës: Kemi ndarë mjete financiare për ta parandaluar shpopullimin

Arberie Nagavci ne Luginen e Presheves
 

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci ka vizituar Luginën e Preshevës duke potencuar se në kuadër të mbështetjes së Qeverisë për qytetarët e kësaj zone kanë shumë projekte në fushën e arsimit.

Nagavci ka njoftuar se ka vizituar Preshevën dhe me kryetarin e Komisionit parlamentar për arsim, Ardian Gola, këshilltaren e kryeministrit Ardita Sinani, këshilltarin e zëvëndëskryeministrit Fatmir Curri si dhe Kryetarin në Detyrë të KKSH, Ragmi Mustafi kanë zhvilluar vizita në disa institucione edukativo-arsimore e organizata të shoqërisë civile.