Arbëri

Arrestimet në Ministri të Bujqësisë, Peci premton se do ta vazhdojë luftën kundër korrupsionit

 

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka përshëndetur organet e drejtësisë për arrestimin e dy të dyshuarve të hënën, të cilët pretendohet se morën para në emër të zyrtarëve të Ministrisë së Bujqësisë dhe u premtuan dy aplikuesve se do të shtyjnë para në listë e përfituesve të granteve.

Të dyshuarit janë kapur në flagrancë nga Policia e Kosovës.