Arbëri

AGK-ja dënon linçimet dhe kërcënimet ndaj gazetarit Bujar Vitija

 

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës ka dënuar gjuhën denigruese ndaj gazetarit Bujar Vitija, pas një serie shkrimesh që i ka publikuar rreth dyshimeve për korrupsion në Spitalin Publik të Vushtrrisë.

AGK-ja ka konsideruar se kjo gjuhë e përdorur ndaj Vitijës e pengon punën e tij dhe të gazetarëve të tjerë.