Arbëri

Prindërit kërkuan pushim për nxënësit në fillim të janarit, Nagavci ua refuzoi

Foto: Driton Paqarada/KOHA
 

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka bërë të ditur se kishte kërkuar që pushimi për nxënësit i caktuar të mbahet nga 27 janari e deri më 2 shkurt të vitit 2023, të mbahet më 4,5 dhe 6 janar.

Mirëpo sipas një njoftimi të premten, ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, e ka refuzuar propozimin e tyre, me arsyetimin për procedura administrative.