Arbëri

“Shumica e ndërmarrjeve publike operojnë me humbje e kanë mbingarkesë të stafit”

 

Instituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), dhe Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP), të enjten në një konferencë për media kanë publikuar rezultatet e raportit “Menaxhimi financiar dhe transparenca në ndërmarrjet publike”.

Sipas këtij raporti ndërmarrjet publike (NP) në Kosovë vazhdojnë të përballen me probleme të shumta, të cilat, theksohet se jo në pak raste ndikojnë edhe në cilësinë e shërbimeve që ato ofrojnë.