Arbëri

EULEX-i tregon se përcolli një konvoj të Policisë së Kosovës të shtunën në Leposaviq

EULEX Kosova
Foto: Ilustrim
 

EULEX-i ka njoftuar se ka përcjellë një kolonë të Policisë së Kosovës me policë të rregullt, të cilët kanë bërë rotacion dhe kanë zëvendësuar policët e rregullt në stacionin policor në Leposaviq.

EULEX për “Kossev” ka thënë se përcjellja është bërë pasi ka marrë një kërkesë zyrtare nga Policia e Kosovës.