Arbëri

EULEX-i njofton se një patrullë iu sulmua me shok-bombë

 

EULEX-i ka njoftuar se një patrullë iu sulmua me shok-bombë në mbrëmjen e të shtunës në afërsi të Rudarës, ku janë vendosur barrikadat në veri.

EULEX-i ka thënë se nuk ka të lënduar dhe nuk janë shkaktuar dëme materiale.