Arbëri

Vuçiqi kërkon themelimin e Asociacionit, u kërkon serbëve të Kosovës “të mos dorëzohen”

 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në një postim në Instagram, ka thënë se mesazhi i tij për serbët në Kosovë është “nuk ka dhe s’do të ketë dorëzim”.

Vuçiq ka thënë se qytetarët serbë “sërish janë detyruar të mbrojnë të drejtat e tyre me barrikada”.