Arbëri

98 punime shkencore në konferencën e Universitetit “Ukshin Hoti”

 

Ka nisur punimet konferenca shkencore “Ura 2022”, e organizuar nga Universiteti i Prizrenit. Gjatë dy ditëve të kësaj konference parashihet që 164 studiues nga rajoni e më gjerë të prezantojnë 98 punime shkencore në lëmenj të ndryshëm

Trendët e rinj në botën që po ndryshon është tema që po trajtohet nga studiuesit e vendeve të ndryshme në konferencën shkencore “Ura 2022”, të organizuar nga Universiteti i Prizrenit në partneritet me Universitetin e Evropës Juglindore, Universitetin e Pamukkalesë, Parkun e Inovacionit e Trajnimeve dhe “DokuFestin”.

Në hapjen e konferencës rektori i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren, Samedin Krrabaj, tha se shkëmbimi i përvojave me pjesëmarrësit nga vendet e ndryshme të rajonit dhe më gjerë mundëson ngritjen e cilësisë dhe të bashkëpunimit në fusha të ndryshme.