Arbëri

Britania sanksionon Milan Radoiçiqin e Zvonko Veselinoviqin

 

Tregtari i armëve Slobodan Teshiq, nënkryetari i Listës Serbe Milan Radoiçiq dhe Zvonko Veselinoviq janë në listën e personave ndaj të cilëve Ministria e Punëve të Jashtme e Britanisë së Madhe ka vendosur sanksione.

Siç thuhet në faqen e internetit të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Britanisë, ministri, James Cleverley njoftoi një valë të re sanksionesh që synojnë "aktorët e korruptuar dhe ata që shkelin dhe abuzojnë të drejtat e njeriut, si dhe autorët e dhunës seksuale në konflikt".