Arbëri

Qendrat për punë sociale ballafaqohen me mungesë të punëtorëve

 

Qendrat për punë sociale ballafaqohen me mungesë të punëtorëve, mbingarkesa por edhe mungesë të kushteve elementare për ofrim të shërbimeve cilësore.

Kështu u tha në një tryezë të diskutimi të organizuar sot nga Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale me temën “Puna, të arriturat dhe sfidat e Qendrave për Punë Sociale (QPS)”.