Arbëri

Rama: Gjithçka gati për të mikpritur Bashkimin Evropian në Shqipëri

Edi Rama - BE
 

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ka njoftuar se, gjithçka është gati për të mikpritur Bashkimin Evropian në Shqipëri.

Përmes një video ai ka prezantuar ambientet ku do të zhvillohet kjo ngjarje e rëndësishme rajonale dhe jo vetëm.