Arbëri

Eksodi i mjekëve

 

Kosova nuk po arrin t’ua mbushë mendjen mjekëve që të mos largohen nga vendi. Trendi i largimit të profesionistëve të shëndetësisë është në ngritje alarmante, me Odën e Mjekëve dhe njohësit e fushës që thonë se po merr përmasa eksodi.

Saranda Ramaj, gazetare e Grupit KOHA që përcjell shëndetësinë, thotë se shqetësues për institucionet duhet ikja e mjekëve nga sistemi publik.