Arbëri

Luzha tregon se përse janë të indinjuar qytetarët e Kosovës për rastin Haradinaj

 

Aktivistja e shoqërisë civile në Kosovë, Besa Luzha, e ka nisur e para me fjalim protestën që kërkon lirimin e kreut të AAK-së, Ramush Haradinaj.

Ajo ka thënë se qytetarët e Kosovës janë të indinjuar se si Serbia ngriti fletarreste mbi gënjeshtra, janë të indinjuar se si një vend mik siç është Franca të marrë parasysh ato urdharreste, si dhe me institucionet e Kosovës për ngathësi në trajtimin e këtij rasti.