Arbëri

Tjegulla Continental 9 në një ngjyrë të parezistueshme çokollate!

 

Pamje panoramike e shtëpisë sonë

Madje edhe sot, kur mendojmë për panoramën e peizazheve tona, tjegullat e çatisë janë ato që përcaktojnë qytetet dhe fshatrat tanë. Rreshtat e çative të cilat prej dekadash janë mbuluar me tjegulla në tonalitete të veçanta kafeje i japin një ndjesi ngrohtësie çdo lagjeje tonë. Historia e gjatë dhe tradita e ndërtimit ka aspiruar që vendin ku jetojmë ta bëjë të ngrohtë, komod, në mënyrë për tu relaksuar maksimalisht. Prandaj, kjo është arsyeja pre lagjet me shtëpi familjare të mbuluara me tjegulla të ngrohta ngjyrë kafeje na rikujtojnë gjithmonë në ngrohtësinë e shtëpisë.