Arbëri

Komisioni miraton Projektligjin për Zyrtarët Publikë

 

Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal ka shqyrtuar të premten Projektligjin për Zyrtarët Publikë.

Në mbledhje kanë marrë pjesë edhe përfaqësues të Ministrisë së Punëve të Brendshme, në krye me ministrin, Xhelal Sveçla.