Arbëri

Murati në Austri: Diskuton për arritjen e një marrëveshjeje për pensionet

 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati, gjatë vizitës së tij në Austri, ka takuar Ministrin e Çështjeve Sociale, Shëndetësisë, Kujdesit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit të Austrisë, Johannes Rauch, me të cilin ka diskutuar mundësinë e arritjes së një marrëveshjeje e cila do të mundësonte eksportimin e pensioneve.

Sipas njoftimit të Ministrisë, në këtë takim është diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit në fushën e politikave sociale.