Arbëri

Hajdari: 15 milionë euro vlera e rezervës shtetërore për vitin 2023

 

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, gjatë raportimit në Komisionin parlamentar për Ekonomi ka theksuar se rezerva shtetërore është rritur shumëfish më shumë, për vitin 2023 krahasuar me vitet paraprake.

Kjo rezervë sipas saj do të jetë në vlerë 15 milionë euro.