Arbëri

Abazi: Qeveria të mos i përzihet ZRRE-së në përcaktimin e tarifave të rrymës

 

Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) dhe Instituti GAP në një konferencë për media, kanë prezantuar raportin “Procesi tarifor në Zyrën e Rregullatorit për Energji”.

Ky raport përshkruan strukturën e tarifave të energjisë elektrike në Kosovë si dhe proceset e vendosjes së tarifave nga viti 2007 e deri më sot.